Lækre madopskrifter til airfryer

Kyllingespyd i airfryer

At tilberede kyllingespyd i en airfryer er en fantastisk måde at nyde saftigt og velsmagende kyllingekød, der er tilberedt med minimalt fedt. Airfryerens teknologi sikrer, at kyllingespyddene bliver sprøde udenpå, mens de bevarer deres saftighed indeni. Denne tilberedningsmetode er både sundere og hurtigere end traditionel stegning i olie.

Del så andre kan lave kyllingespyd i Airfryer
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Lækre gyldenbrune kyllingespyd tilberedt i en airfryer.

Hvorfor kyllingespyd i airfryer

En airfryer tilbyder en række fordele, når det gælder om at tilberede kyllingespyd. Ikke alene minimeres fedtindholdet markant, men airfryerens hurtige luftcirkulation betyder også, at kyllingen får en ensartet og sprød overflade. Dette redskab er ideelt til hurtig tilberedning på travle dage, da det ofte kan lave kyllingespyd på under 15 minutter.

Sådan tilbereder du kyllingespyd i airfryer

Step 1

Forbered kyllingespyddene: Skær kyllingebrystet i ensartede stykker og træk dem på forvåde træspyd.

Step 2

Krydr kyllingen: Bland dine foretrukne krydderier i en skål og rul kyllingestykkerne i blandingen for at sikre god smag.

Step 3

Forvarm din airfryer: Sæt airfryeren til 180 grader og lad den varme op i et par minutter.

Step 4

Tilberedning: Placer kyllingespyddene i airfryeren og tilbered dem i ca. 10-12 minutter. Vend dem halvvejs for at opnå en jævn stegning.

Hvordan tilbereder man frosne kyllingespyd i airfryer?

At tilberede frosne kyllingespyd i en airfryer er både nemt og hurtigt. Start med at forvarme din airfryer til 180 grader. Tag de frosne kyllingespyd direkte fra fryseren og læg dem i airfryer-kurven uden at optø dem først. Sørg for, at spyddene ikke ligger ovenpå hinanden, så varmen kan cirkulere ordentligt omkring dem. Tilbered spyddene i 15-20 minutter og vend dem halvvejs, så de bliver jævnt sprøde og gennemstegte. Når de har fået en gyldenbrun farve, og kyllingen er gennemstegt, er de klar til at blive serveret.

Hvor lang tid skal frosne kyllingespyd have i airfryer?

Frosne kyllingespyd skal typisk have omkring 15-20 minutter i en forvarmet airfryer ved 180 grader. Tiden kan variere lidt afhængigt af størrelsen og tykkelsen på spyddene, så det er en god idé at tjekke dem undervejs. For at sikre, at kyllingen er tilberedt korrekt, kan du bruge et stegetermometer. Den indre temperatur i kyllingekødet bør være mindst 75 grader. Hvis du bemærker, at spyddene ikke er helt sprøde nok, kan du give dem et par ekstra minutter i airfryeren.

Ekstra tips til kyllingespyd i airfryer

For at få de bedste resultater med dine kyllingespyd i airfryer, kan du marinere kyllingen i et par timer før tilberedning, eller natten over for endnu mere intens smag. En simpel marinade med olivenolie, citronsaft, hvidløg, salt og peber kan gøre en stor forskel. Husk også at lade airfryeren køre et par minutter efter tilberedning er færdig for at sikre, at kyllingen er gennemstegt.

Har du prøvet vores andre opskrifter såsom nuggets i airfryer, airfryer kyllinglår, crispy kylling i airfryer eller frikadeller i airfryer? Hvis ikke, så tryk ind på vores opskrift. Du er altid velkommen til at se vores andre madopskrifter til airfryer.

Ingredienser

Tilberedningstid

Kyllingespyd i Airfryer - Lommeregner